رسانه ی مستضعفان
چند ماه پیش در یکی از اولین مناظرات برنامه" دیروز امروز فردا" که آقای علی مطهری و و حید جلیلی مهمان برنامه بودند بحث جالبی شکل گرفت که به نظرم میشه از بحث اون شب برای تحلیل واکنش عزاداران خمینی به سخنرانی آقای سید حسن خمینی بهره برد. در اون برنامه آقای مطهری به مثابه ی همین مقاله ای که در پس ماجرای دیروز در سایت تابناک منتشر کرده است؛ مقصر اصلی همه ی جریانات بعد از انتخابات را آقای احمدی نژاد معرفی کرده و او را به عبارتی" ام الفتنة" نامیده بود. یادتون که هست تا چند وقت عبارت " همه ی ماجراها از شب مناظره شروع شد" بیت الغزل مصاحبه های آقازاده ی شهید بزرگوار استاد مطهری بود. اما در سوی دیگر بحث، وحید جلیلی که سالها در کار رسانه و نقد رسانه بوده ضمن ارائه ی تحلیلی دقیق از وضعیت رسانه های داخلی از عدم وجود "عدالت رسانه ای" به عنوان یکی از مهمترین عوامل شکل گیری توهم پیروزی در جنبش سبز و به تبع اون وقوع حوادث ناگوار بعد از اتنتخابات نام برد. و در پاسخ جناب مطهری که خواستار احترام به "آزادی بیان" بود به مفهومی تحت عنوان "امکان بیان" اشاره کرد. از منظر وحید جلیلی پیش از فراهم سازی "امکان عادلانه بیان" برای همه ی آحاد جامعه صحبت از آزادی بیان شعاری بیش نیست...
راز واکنش دیروز عزاداران خمینی را شاید بتوان در همین نکته جستجو کرد. شعارهای دیروز مردم، فریاد فروخورده ی آن زن و مرد، پیرو جوان عاشق ولایتی بود که به علت نداشتن رسانه نتوانسته بودند بی تابیشان از مسیر انحرافی سید حسن را به گوشش برسانند.
آ سید حسن راه دوری نرو!
دیروز ما هم که پای گیرنده های تلویزیون بودیم همراه عزادارن خمینی می خواندیم:
" وصیت حاج احمد پیروی از ولایت"
این جماعتی که دیروز شما بر خلاف واقع اندکشان پنداشتی نماینده میلیونها عاشق ولایتی بودند که مواضع این یک ساله ی شما خون به دلشان کرده است. اما افسوس که رسانه ای جز مراسم سالگرد پیر مرادشان نیافتند!
چه خوش گفت پیر جماران:
"این معناها را از گوشهایشان بیرون کنند آقایان که این مردم دیگر از جمهورى اسلامى کنار رفتهاند. خیر، شماها کنار رفتهاید. شما خودتان را علاج کنید. مرضهاى باطنیتان را علاج کنید که ننویسند که این مملکت دیگر رفته از بین.
این مملکت از بین نرفته؛ و این جمهورى اسلامى هم سر جاى خودش هست؛ و این مردم هم دنبال جمهورى اسلامى هستند؛ و این مردم هم از مجلس، مادامى که مجلس بر طریقه اسلام باشد، و از دولت، مادامى که دولت بر طریقه اسلام باشد، و از رئیس جمهور، مادامى که رئیس جمهور در طریق اسلام باشد، طرفدارى مىکنند. هر کدامتان بلغزید، مردم دیگر از شما طرفدارى نمىکنند. براى اینکه مردم اسلام را مىخواهند. امر دایر مىشود بین من، و پیغمبر اکرم؛ کدام مسلمان است که ترجیح بدهد من را؟ امر دایر مىشود بین شما، و اسلام؛ کدام مسلمان است که شما را بر اسلام ترجیح بدهد؟"
صحیفه امام، ج14، ص: 372
مطالب مرتبط:
۳-چرا در مرقد امام خمینی ، مردم اجازه سخنرانی به آقای حسن خمینی ندادند؟
۴-همه چیز درباره سخنرانی ناتمام سید حسن خمینی
۶-اولین نشانه های درستی اعتراض مردم به سید حسن خمینی
۷-چه کسانی از فرزند امام، انتقام گرفتند؟
بعد نوشت:
این مطلب را حتماْ بخوانید:
نظرت درباره ی آثار فتنه در روابط خارجی چیه؟
با مطلب**آثار منفی فتنه بر روابط خارجی کشور** به روز هستم
خوشحال می شم بیای و نظرتو بگی