"در شرایط فعلی طبیعی است نقل تاریخ به تنهایی نمیتواند بین نسلی که مهندس موسوی را نمیشناسد و دیدگاههای فعلی وی ارتباطی برقرار کند. مهندس موسوی برای نسل فعلی هندوانه سربستهای است که تعریفش را از پدران خود بارها شنیدهاند. تقریباً همه هم از آن دوران و مدیریت آن دورانی مهندس موسوی تمجید میکنند."
این عبارات بخشی از مصاحبه آقای محمد علی ابطحی معاون و مشاور رئیس دولت اصلاحات است که بعد از پخش اولین گفتگوی تلویزیونی جناب موسوی پیش از انتخابات خرداد 88 بیان گردید.(1)
حتماً شما هم با هندوانه فروشانی مواجه شدهاید که برای تبلیغات و نشان دادن اطمینانشان از هندوانههایشان فریاد میزنند که:
"هندونه ببر، هندونه ... به شرط چاقو!"
اما نمیدانم برای شما هم پیش آمده است که این گونه "خرید مشروط" را تجربه کنید یا نه!؟ در این نوع از معامله قسمتی از هندوانه انتخاب شده برش می خورد اگر هندوانه خریداری شده مطابق طعم و رنگ مورد پسند عموم نباشد؛ فروشنده آن را به کناری گذاشته و حق انتخاب هندوانه دیگری را به شما اعطاء میکند.
تفاوت این نوع معامله با سایر معاملات در این است که این نوع از خرید و فروش با درصدی از ریسک برای فروشنده همراه است.
به نظر میرسد سردمداران اصلاحات، این روزها به شدت از ریسکی که بر سر "آقای هندوانه" کردهاند پشیمان هستند و عقلای این جماعت به این نتیجه رسیدهاند که ای کاش با همان برش اول و در پی عیان گردیدن بی خاصیتی این هندوانه؛ آن را به کناری مینهادند تا این روزها مجبور نمیگردیدند لکه ننگ وابستگی و نوکری طواغیت جهانی را بر دامانشان تحمل نمایند.
پی نوشت:
___________________
1- اشاره محمد علی ابطحی در دادگاه به آقای هندوانه به همین مصاحبه برمی گشت:
"زمانی که قرار بود موسوی مدارک مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح کند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانیون مبارز وقتی بحث ارائه مدارک تقلب در انتخابات مطرح شد یکی از دوستان که قبلاً وزیر کشور هم بود گفت همه این مدارک اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار رای بیشتر نمیشود. بنده وقتی از موسوی به عنوان هندوانه سربسته یاد کردم به خاطر همین توهمات بود که در موسوی وجود داشت که وی امکان تقلب 11 میلیونی را امکان پذیر میدانست."